СОБОРНА, ВІЛЬНА, НЕЗАЛЕЖНА

11111        З нагоди Дня Соборності України та з метою виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у КЗ КОР «Мостищенська СШ І-ІІ ст.» були проведені тематичні заходи.

         Цей тиждень в нашій школі був доволі насиченим. Учні 5-9 класів долучитися до акції «Кожному мила своя сторона». Вихователі підійшли до цього креативно і творчо. Учасники акції розмальовували міні стіннівки, підбирали прислів’я, цікаві факти про Україну та побажання їй.

         Учнівське самоврядування з педагогом-організатором Л.Бажай випустило стіннівку до Дня Соборності й Свободи та створило колаж  «Україна очима дітей».

         За розкладом пройшли тематичні виховні години: «Ми – українці», «День Соборності України», «Україна-держава соборна, одна на всіх, як оберіг» з переглядом мультимедійних презентацій.        

         Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

75472 20210122_101244 20210122_101029 2021_01_21_11_54_18_327 (2)

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *